اگر مایل نیستید در هنگام خرید مبل انتخاب فروشنده به شما تحمیل شود، باید از قبل برنامه ریزی کنید و کیفیت، قیمت و ویژگی هایی از مبل مورد نظر خود را مشخص کنید.
- برای برنامه ریزی باید بدانید میخواهید کل خانه را مبلمان کنید یا بخشش کوچکی از فضای خانه را ! ممکن است یک نیم ست یا حتی یک کاناپه برای شما کافی باشد.
- باید بدانید استفاده کنندگان از مبل چه سنی دارند. سلیقه افراد سالخورده و جوان متفاوت است و تاریخ انقضای مبل مخصوص نوزاد زود می رسد.
- برنامه ریزی برای این نکات در هزینه شما تاثیر مثبتی دارد.
- باید طوری مبل را انتخاب کنید که برای جابجایی آن یا در زمان اسباب کشی احتمالی دچار مشکل نشوید. یعنی عرض درب ورودی و مسیر عبور قطعات را مد نظر قرار دهید.
- برای وسایلی که اهمیت کمتری دارند و کمتر مورد استفاده قرار میگیرند کمتر هزینه کنید و در عوض برای خرید یک میز که زمان بیشتری قصد استفاده از آن را دارید می توانید بیشتر هزینه کنید.
- از چند فروشگاه دیدن کنید. اجناس را با هم مقایسه کنید. کیفیت، قیمت و خدمات پس از فروش را بررسی کنید و اگر امکان گرفتن تخفیفات فصلی موجود بود، از این تخفیفات استفاده کنید.
- فراموش نکنید تمام اطلاعاتی که فروشنده محصولات در اختیار شما قرار می دهد را مطالعه کنید. شرکتهای فروشنده موظفند ویژگیهای محصولات خود را در اختیار خریداران قرار دهند.
- شرایط گارانتی را مطالعه کنید تا در زمان استفاده احتمالی از آن از مزایای خوبی برخوردار باشید.
- مشورت با اطرافیان و افراد کاربلد را از دست ندهید.
- بیشتر از این که به ظاهر مبل اهمیت دهید، راحتی آن را در نظر داشته باشید.
- مبل خیلی بزرگ یا خیلی کوچک انتخاب نکنید. اندازه فضای منزل خود را در نظر بگیرید.
- برای کم کردن هزینه کیفیت را از دست ندهید. زیرا ممکن است به خاطر بی کیفیت بودن محصول مجبور شوید بزودی مبلی دیگر تهیه کنید.
- مبلی انتخاب کنید که با دکوراسیون منزل شما هماهنگ باشد و سبک متفاوتی با خانه شما نداشته باشد وگرنه ظاهری ناخوشایند به خانه می دهد.